KELA Grilovací deska 24 x 30 cm KERROS

Kód: KL-11564
Neohodnoceno
1 554 Kč 1 284 Kč bez DPH
Skladem u dodavatele - Expedice do 3 dnů

Detailní informace

Detailní popis produktu

- grilovací deska je ideální k přípravě zeleniny, masa, uzenin, steaků, burgerů nebo ryb, následně lze jakékoliv suroviny zapékat v troubě a připravit tak celý oběd nebo večeři na jednom kusu nádobí

- speciálně vyvinutý antiadhézní povrch GREBLON C3+
- tento 3vrstvý nepřilnavý povrch je charakteristický svou nepřilnavostí, žádné potraviny se nepřipalují a čištění desky je tak velmi snadné
- zároveň je vhodný pro zdravé vaření s minimem tuku, v závislosti na použitých surovinách klidně i úplně bez tuku


- zesílené nerezové indukční dno pro maximální efektivitu smažení nebo restování

- energeticky úsporné vaření zajišťuje kvalitní robustní korpus ze silného litého hliníku, který se rychle nahřívá po celém povrchu a má vynikající tepelnou vodivost

- masivní lité rukojeti s dokonalým přechodem bez šroubů nebo jiných spojů
, nemohou se uvolnit ani zlomit
- deska je vhodná na všechny druhy sporáků i na indukci

- vysoce odolná k použití v troubě do maximální teploty 220°C

- díky vysoce nepřilnavému povrchu je čištění rychlé a nenáročné, stačí omýt teplou vodou a houbičkou

- ideální pro každodenní restování, smažení, grilování či zapékání jakýchkoliv pokrmů, stejně jako pro nevšední příležitosti, kterou může být příprava křupavého steaku, čerstvé ryby nebo anglické snídaně

- vhodná také ke stylovému podávání hotových pokrmů přímo na stůl

- rozměry: 30 x 24 cm

- výška okraje: 2 cm

- značka: KELA


Kerros série je vyrobena ze silného litého hliníku s tloušťkou stěny 5 mm. Zvláštní znak kvality: 6 hvězdičkový nepřilnavý povrch GREBLON-C3+. 3-vrstvá, keramikou plněná teflonová vrstva se vyznačuje vynikající anti-adhezním efektem, vysokou odolností proti poškrábání a velmi dobrou odolností proti oděru.

Doplňkové parametry

Kategorie: Grilovací pánve
Barva: antracitová

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: